Om oss

Lindåsen Sportslaug startet i 2013 opp 2 Mila på ski i samarbeid med Søgne Skiklubb. Rennet ble avholdt i mars i ett fantastisk vær og ble en kjapp suksess som vi ville videreføre.

Senere på året fant vi ut at det var på tide å dra igang ett terrengsykkelritt også her i lokalmiljøet, så da kastet vi oss rundt igjen og fikk stablet Hellersdalen Classic på bena som også høstet mange lovord fra deltakerene, selv om det var sent på sesongen for de fleste av distriktets syklister. Nå har vi også fått drahjelp av Søgne Sykkelklubb til å skape ett fantastisk ritt for dere.

Etter dette ville vi gjøre det hele enda mer spennede for våre deltakere, med å samle det hele i en stor trippelkonkurranse.
Vi tok kontakt med Søgne Mortohon som i 22 år har vært ledet av Søgne Skiklubb og vært ett flott terrengløp som også mange setter pris på. De arrangerer både lang og kort løype, samt barneløp. Men for vår del er det 20 km, den lange løypen som gjelder.
Søgne Skiklubb tok imot med åpen armer om vår ide om Sørlands3ppelen 2014.

 

Vi er spent på om dette vil bli en suksess på Sørlandet og vi ønsker alle velkommen til Søgne hele året.

 

Lindåsen Sportslaug er en vennegjeng, som i stor grad drives at gleden av å arrangere konkurranser for folket. Dette skjer i dugnadsånd og motivasjonen hentes fra hengivenheten til våre deltakere. Vi ønsker samtidig å levere konkurranser som kan måle seg med de største arrangementene!